Produkten är tillagd i varukorgen

Fortsätt handla Till kassan
Logga in

Köpvillkor

Beställningsinformation

När du genomfört en beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgav i kassan. I e-postmeddelandet finns all information kring din beställning, som fakturaadress, leveransadress, produkter och priser. Om du upptäcker något fel i din beställning, kontakta oss så fort som möjligt via e-post (info@safecargo.se)

Leverans

Vår leveranstid vid beställningar är 1-5 arbetsdagar, beroende på mottagarort.

Personuppgifter

I samband med din beställning och/eller kontoregistrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen. Informationen du lämnar om dig själv används av Safe Cargo AB och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Köpvillkor

Priser

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor), och alla priser är exklusive moms. Moms om 25 % läggs på i kassan.

Leveransvillkor

Fritt vårt lager

Betalning

Betalningsvillkor är 30 dagar netto efter godkänd kreditprövning

Ångerrätt/Retur

Konsument har 14 dagars ångerrätt från dagen då varan mottogs, för företag gäller köplagen.

Efter överenskommelse om retur skall varan skickas oskadad och väl emballerad i originalförpackningen, oss tillhanda inom 10 arbetsdagar. Returfrakt betalas av kund.

Reklamation

Meddela varför du inte godtar varan samt ange varför du anser att varan är felaktig till e-post info@safecargo.se eller via telefon. Reklamationer från företag måste göras inom 8 dagar.

Dröjsmålsränta

Enligt gällande lag. Debiteras från förfallodag tills betalning är registrerad.

Förbehåll

De försålda varorna förblir vår egendom tills full betalning erlagts.

Force Majeure

Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt följdskada/förlust som kan uppstå för kund.