Produkten är tillagd i varukorgen

Fortsätt handla Till kassan
Logga in

Välkommen till Safe Cargo Sweden och vår webshop!

 

Vi är ett grossistföretag som säljer godsstöttor, thermoväggar, däck, fälgar, styling och en hel del annat till verkstäder, åkerier m.m.
Godsstöttorna, thermoväggarna och en del stylingprodukterna har vi utvecklat själva med mycket hjälp och input från åkerier, tillverkning sker i både Sverige och Kina. Produkterna är inte serietillverkade utan sätts ihop för hand på små fabriker med mycket känsla vilket gör att kvalitén blir mycket bra. 

Gällande däck och fälgar har vi valt fabrikat som vi vet fungerar på den tuffa nordiska marknaden och vi är officiel distributör av Westlake lastbil -och bussdäck i Sverige. Westlake är ett fabrikat tillverkat av ZC Rubbergroup i Thailand och är helt anpassat för den europeiska marknaden. ZC Rubbergroup är idag världens 9 största däcktillverkare och rankar Westlake som sitt premiumbrand. 

Vi vet ju förstås att inte alla vill åka på Westlake så därför saluför vi även en del andra fabrikat, givetvis bara såna som vi vet fungerar bra.
Continental, Michelin, Good Year, Sailun, Marshal, Ringtread från Vulkan m.m.

Ring eller maila oss för priser och tillgänglighet om ni inte hittar produkterna på vår sida.

Gällande fälgar så har vi valt att satsa på varumärken som OE industrin använder och vi vet fungerar. Alcoa smidda aluminiumfälgar känner alla till och vi vet att dom fungerar även i vårt tuffa klimat. Vår senaste nyhet gällande aluminiumfälgar är NGW, smidda aluminiumfälgar i riktigt bra kvalitè till attraktiva priser.

Stålfälgarna kommer från Hayes Lemmerz som är en stor leverantör till orginalmontering och har ett bra sortiment. Vi saluför även ett billigare alternativ från Jack Wheeler.

Bli kund här